Hvorfor vil du ha en anonym Bitcoin-lommebok, og hvordan fungerer det?

“Det er en fantastisk blockchain”, en vanlig enighet når det gjelder Bitcoin. I tillegg til at den digitale valutaen til slutt begynte å bli fantastisk, er det en utmerket kryptoplattform. Egenskapene er altfor sterke til å bli glemt til tross for alle manglene det har. La oss innse sannheten, selv om det er tøft å bruke Bitcoin anonymt, er det mulig, men utfordrende.

I den moderne verden er det vanskelig å skjule identiteten din riktig. Det er fordi du blir tvunget til å legge igjen fysiske eller digitale fingeravtrykk. Naturligvis er Bitcoin Trader en del av realøkonomien, og når du bruker den, er det alltid vanskelig å være anonym.

Bitcoin-transaksjoner er ikke knyttet til et individ eller identitet fra sin natur. Digitale adresser, som er alfanumeriske strenger på blockchain, er standard i operasjoner – alt i kontrakten som skal sees for en persons identitet, fysiske adresse eller e-post.

Navnet på en person kan imidlertid også gjenkjennes av detaljer og IP-adresser på den offentlige adressen. Men du kan beskytte din anonymitet og bli en anonym person effektivt. Det er, hvis du kan vurdere disse varene.

Og tapet av anonymitet

Bare å si, flere ganger på dagen, avslører du identiteten din. For eksempel utsetter du identiteten din for å bruke penger ved å bruke tradisjonelle betalingsmetoder, for eksempel debet- eller bankkontoer. Det er fordi du har alle personopplysningene i rapportene dine med finansinstitusjonen du bruker. Ikke bare det, men hver gang du e-post eller mottar midler, vet banken hvor mye du sender og til hvem du sender.

Det er her Bitcoin varierer fra normen. I stedet for å avsløre din virkelige identitet, bytter du peer-to-peer når du sender eller mottar valuta. Det betyr bare at en tredjepart ikke er involvert. Midlene dine kobles til en bitcoin-konto, der detaljene ikke er knyttet.

Kravet om å bli utelatt for en tredjepart var opprinnelig ment å gi brukerne mulighet til å handle anonymt. Dessverre vrir noen mennesker operativsystemet og bruker det av gale grunner. De ønsker å holde identitetene dekket opp mens mennesker begår vold.

Konsekvensen er at Bitcoin lar enkeltpersoner kjøpe og selge stjålne produkter på nettet. Advokatfullmektiger kan heller ikke finne ut hvem som er ansvarlig for salget.

Programvare og maskinvare som er anonym

Du vil aldri en gang vite at noen eller noe ser på deg når du tenker på det. Det første trekket ditt er å forsvare deg selv når du lager en kryptert lommebok. Du kan gjøre det ved å kjøpe en billig laptop for å bli kvitt pushen.

Den anonyme lommeboken for Bitcoin

Du kan nå faktisk lage en lommebok. Nå er du der. En rekke metoder er tilgjengelige for å utføre dette trekket. Den tryggeste måten er potensielt å bruke bitadress.org.

finansiering

Vi er nå på det vanskeligste stadiet i hele prosessen: finansieringen av lommen. Du vil absolutt ikke gå på et nettsted som Coinbase i akkurat denne situasjonen. Før du sendte mynter til din anonyme adresse, kobler du bankkontoen din. Det er ikke intellektuelt. Tvert imot, den enkleste måten å finne mynter på er å møte noen andre som er forberedt på å gi deg. Også på det tidspunktet bør du imidlertid gå rett til kompisen din på en sti.

Anonyme utgifter til Bitcoin lommebøker

Du kan være nysgjerrig på å kjøpe ting med Bitcoin på dette tidspunktet. Du vil koble deg til TAILS og laste ned en lite klient som Electrum for det formålet. Aktiver kontoen din med det. Du må laste ned på nytt når du vil bruke på det, men det tar bare noen få minutter. Du er forberedt nok til at kundene kan betale direkte.

Fordeler med anonym Bitcoin lommebok

Den grunnleggende appellen for mange brukere av Bitcoin er suverenitet, og enda mer bredt en av de sentrale grunnsetningene i cryptocururrency. Digitale valutaer lar forbrukere, i det minste i prinsippet, være mer uavhengige av sine egne penger enn fiat-valutaer. Ved å jobbe med et sentralt organ, for eksempel en bank eller myndighet, kan brukere regulere hvordan de investerer pengene sine.

Rådgivende

Bitcoin-shopping er anonymt. Når en person ikke fritt oppgir Bitcoin-transaksjonene, blir hans kjøp aldri koblet til navnet hans, akkurat som betalinger kontant, og kan ikke spores tilbake til ham umiddelbart. Hvert kjøp oppdaterer også den anonyme Bitcoin-adressen som er oppgitt for å kjøpe fra kunden. For ikke å avklare, bitcoin-overføringer er anonyme eller helt ikke sporbare, men langt mindre lett korrelert med personlige identiteter enn konvensjonelle betalingsformer.